Announcement

Collapse
No announcement yet.
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 10.1 Ga

    Is anyone using this, what are your first impressions?

    Thanks
    Adam

  • #2
    This just became available in the last day or so. (I saw it this morning) We plan to load it at our office tomorrow or Friday but do not have it up yet.

    Comment


    • #3
      We'll be putting out office on this as well, before the weekend for sure. We'll be sure to let you know anything that comes up with it.

      Comment


      • #4
        planing on upgrading tonight

        Wish me luck this is my first one!

        Comment


        • #5
          Installed. No big issues so far, but it's a small two site system, so hard to really be certain.

          Comment


          • #6
            We tried

            We tried, but the upgrade failed.
            Had some issues rolling back, had to do a reinstall

            See attached
            Attached Files

            Comment


            • #7
              Our upgrade went off without a hitch. The new version seems nice enough. I am still sorting out from the docs and tinkering what new features really show up in the release. The notes are kind of sketchy as to whether 10.0 features come along or not.

              The v-1 PCM feature works great and helps a lot.

              Comment


              • #8
                How would you compare it to 9.2?

                Comment


                • #9
                  at the moment its crap!

                  It hasnt rolled back correctly i have a number of errors in the director!

                  Adam

                  Comment


                  • #10
                    trying to find out which path i want ot take... 9.2 or 10.1.

                    Comment


                    • #11
                      nearly there

                      Ok i have upgraded, had to move the system account code extension.

                      Some issues, the PCM isnt reading the system directory and none of the Green buttons are setup on the phones even though they are programmed in the director.

                      Comment


                      • #12
                        Currently not impressed with the support I am receiving.

                        Comment


                        • #13
                          I would wait for a couple of builds and then go with 10.1

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by southeasternMI View Post
                            I would wait for a couple of builds and then go with 10.1
                            I agree. We upgraded one customer over the weekend. It went well, the command for the MySQL dump has changed, so take note of that.

                            We currently have a problem with a lot of static/noise on analog ports. The TAC is still working on it, but it seems to be coming from the switch itself. Although, it also seems to only happen on BRI switches...I'll post more when I find out more.

                            Comment


                            • #15
                              Yes were just found the MySQL ports have changed, its a joke.

                              still getting little support. Problems so far

                              No entries in the system directory in director
                              No numbers for ext's in the PCM
                              None of the IP Buttons on the phones are reading the config (all call appearance)
                              Wait time announcement is claiming 60min wait times.

                              I think my company are thinking of handing the phone system back!!!

                              Comment

                              Working...
                              X